Gesponsorde koppelingen
Messenger Plus +

Verbeter je gesprekken. Maak ze handiger en leuker

Gegroepeerde Gesprekken

Gegroepeerde Gesprekken

Gebruik je een webbrowser met tabs? Zelfs als dat niet zo is vind je gegroepeerde gesprekken misschien wel handig om gesprekken te organiseren door alle losse chat vensters bij elkaar te bundelen tot één venster. Verticale tabs aan de linkerkant, normale tabs aan de bovenkant. Kan allemaal. Je kunt ook gegroepeerde gesprekken gebruiken voor een paar speciale gesprekken en dan de rest in normale gespreksvensters.

Snelteksten

Snelteksten

Moe van telkens hetzelfde tikken? Probeer snelteksten en woordfilters: automatische aanpasbare berichten die verstuurt worden met een simpele sneltoets of commando, of automatisch tekst vervangen zodat je het kan gebruiken als aliassen en woordfilters.

Aangepaste Geluiden

Aangepaste Geluiden

De Aangepaste Geluiden functie brengt geluid in Messenger op een hoger niveau door gebruikers de mogelijkheid te geven om hun eigen geluiden te versturen in een gesprek. De geluiden worden direct afgespeeld aan beide kanten en worden automatisch verstuurd.

Nieuw geluiden kunnen eenvoudig gemaakt worden vanuit bestaande geluidsbestanden (zoals MP3s) of ze kunnen opgenomen worden met een microfoon of andere geluidsbron, maar als het maken van je eigen geluiden niet jouw ding is, kun je duizenden geluiden vinden in de online database of ze importeren vanuit geluidspakketten.

Kleuren, opmaak en commando's

Kleuren, opmaak en commando's

Messenger Plus! geeft je de mogelijkheid om elke kleur die je maar wilt te kiezen voor de voorgrond- en achtergrondkleur van je tekst, en opmaak, zoals vetgedrukt, scheef, onderstreept en doorstreept. Ook kan je vrijwel alles van Messenger besturen via tekst commando’s, de commando’s lijken veel op die van IRC.