Gesponsorde koppelingen
Messenger Plus +

Breng je Messenger tot leven: Toevoegingen om je contactpersonen en gesprekken te organiseren

Persoonlijke Statussen

Persoonlijke Statussen

Maak persoonlijke afwezig of bezet statussen met een speciale virtuele status of zelfs een automatisch bericht. Stel een klok in die je status na een bepaalde tijd weer terug zet en sla je veel gebruikte persoonlijk statussen op.

Messenger Vergrendelen

Messenger Vergrendelen

Of het nu voor de veiligheid is op computers met meerdere gebruikers of om te zorgen dat je baas niet mee leest, met deze functie kan je met een simpele toetsencombinatie (of in het Plus! menu) je Messenger vergrendelen en verbergen uit je systeemvak, ook heb je de mogelijkheid om te vergrendelen met een wachtwoord en automatisch een bericht sturen aan de personen waarmee je aan het chatten was als je jouw Messenger plotseling vergrendelt en ontgrendelt (bijvoorbeeld als je baas/leraar/ouder opeens meekijkt).

Desktopcontacten

Desktopcontacten

Vergelijkbaar met ICQ van vroeger, kun je de status van iedere contactpersoon die je maar wil op je desktop laten zien in de vorm van een klein scherm. Je kunt de schermpjes verslepen, berichten of links er naartoe sturen of bestanden er naartoe slepen om bestanden te verzenden.

HTML Logboeken

HTML Logboeken

Met Messenger Plus! Live kan je logboeken bijhouden van al je gesprekken op een veel flexibelere manier dan Messenger zelf kan. Plus! kon dit zelfs al jaren voordat MSN Messenger dit zelf met een soortgelijke, maar niet perfecte, functie kwam. Maar waarom is Plus! Live dan beter hoor ik je denken?

  • HTML Logboeken: Mooie lay-out en flexibele bestanden die je overal kan gebruiken
  • Emoticons en Winks: Alles wordt opgeslagen, zelfs aangepaste emoticons en winks worden opgeslagen als miniatuurafbeeldingen
  • Logboekenbeheer: Laat al je logboeken zien gesorteerd op contactpersoon en datum direct vanuit Messenger Plus!
  • Skinbare logboeken: Als je de standaard lay-out van de logboeken zat wordt en je weet hoe CSS werkt of je hebt een aangepast custom.css bestand, plaats hem in je logboeken map en verander het uiterlijk!

Events

Gebeurtenissenlogboek

Contactpersonen die inloggen en uitloggen, veranderingen in hun status, schermnaam, persoonlijke berichten. Alles kan bijgehouden worden en opgeslagen in een op XML gebaseerd bestand dat je in je webbrowser kan bekijken.

Je kunt ook het gebeurtenissenlogboek in het Plus! menu gebruiken om deze informatie direct op je scherm te zien, om bijvoorbeeld te kijken of een contactpersoon online was toen je even weg was, of wanneer ze voor het laatst hun status veranderden, of zelfs hun muzikale smaak!

Contact List Clean-up

Contactbeheer

Bekijk eenvoudig statistieken van al je contactpersonen (laatste keer ingelogd, wanneer je ze voor het laatst gesproken hebt, enz.) en schoon je lijst op door oude personen en personen die meerdere keren in je lijst staan te verwijderen.

Polygamy

Multi-Messenger (draai meerdere Messengers tegelijk)

Je hoeft alleen maar een optie in de Messenger Plus! voorkeuren aan te zetten en je bent klaar om met meerdere Messenger accounts tegelijk in te loggen, alles werkt zoals het hoort en zonder Messengers bestanden te wijzigen.